Добредојдовте

Нашата канцеларија е препознатлива по брзата реакција на барањата и потребите на своите клиенти. Со специјалност во трговското и деловното право и работата со голем број мали и средни компании, овозможено е темелно познавање на проблемите со кои истите се соочуваат…

Наша мисија е да обезбедиме ажурност, професионалност и најдобро застапени интереси на нашите клиенти

Контакт:
+389 78 201 589
e-mail: [email protected]
ул. Руди Чајавец 16/1 – 36 Скопје – Аеродром